Shulululu :D

Nu har jag kommit hem, eller de va ett tag sen men i alla fall så var det väligt chill att vara hos martina skönt att komma bort och hitta på något istället för att sitta här i fritsla och sega, Kul kul och ännu roligare e att hon kommer hit typ SNART!
Fan jag har saknat dej, de var kul och ses.:D 
Men i morgon åker vi!
Jag har så längtata och det blir entligen av. fast det kommer att bli lite drygt efter som att jag ska sitta i en bil SJÄLV med mamma. Men det finns telefon så jag kan ringa till hellgott om jag får det tråkiigt. Tur det liksom.
Men Men ha det bra jag vet inte vad jag ska skriva kanske blir ett till inlägg om en stund!

Hugs and kisses <3

Oj, sorry

jag glömde att skriva i går kväll, mådde lite så där men det blev bättre när jag fick snacka ut med mamma, i love her.
I alla fall så ska  jag ta bussen om en dryg timme och så täffa martina och sova hos henne i dag till i morgon. Det ska bli så himla kul, har saknat henne som en tok om jag ska vara ärlig. För det var 6 månader sist :O To long kom vi på båda två så nästa gång ska det inte dröja lika länge. Men idag så har jag slarvat med maten, IGEN! Jag måste verkligen  skärpa mej för det är inte bra, jag hade gått upp men sen så bara fick jah en knäpp igen och är tillbaka på gammla spår. 
Men ja hinner inte äta någon lunch idag här hemma så ska vandra förbi ica och köpa något.Men det kommer bli dåligt med uppdatering nu några dagar men stå ut :*

Kiss and Hugs <3

YOU, make my day,

Oh, jag är lite trött på allt nu, Men måste erkänna ponnie var bäst i dag. Hon gick så himla fint bara jag tänker blir jag helt glad och ler som en sol. Ska ta tagi ridningen nu efter sm fick mycket insperation och har redan satt upp mål.
Inget mer om det, Jag ska kanske till gbg i morgon o Martina eller någon annan fining svarar.
Men vi får se.
Taker Care <3

hellu,

Funderar på att åka till borås och handla lite kläder. Är väldigt sugen på det måste jag erkänna, anntingen blir det borås eller så blir det gbg om jag får tag i någon där, Nu när jag har fritids kort måste jag ju använda det liksom, la endå ut 600kr så varför inte använda de till max ;-).
Men vi får se,
idag ska jag inte göra så mycket, rida ling och ta det lungt. Jag har ju endå kampat med 6 personer liksom en utav dem är på tre bast och skriker eller jävlas var tredje minut, sedan till råga på allt så var det 2 hundar med också men dom var inte jobbiga mera gulliga om du frågar mig. Men nu ska jag fixa mej, blir nog ett blogginlägg i kväll med.

 Take Care <3


Så jävla Pinsamt


Haha den är faktist lite rolig XD
Natten <3

rubriken lyder inte mer än så här,

Sen jag kom hem så har jag inte gjort alls mycket slappat och tatt det lungt, och följde med mamma till affären och sen blev jag lycklig när vi skulle äta på donken, men nu i efterhand får jag en uppsvälld mage och en konstig mättnad som fortfarande håller i sig så så lycklig är jaag inte endå nu i efterhand. 
Men när jag var i affären så köpte jag en veckorevy, den är alltid rolig att läsa. Presenten som man fick med kommer jag nog allt använda, ett trendigt nitarmband i svart läder, Jag gillarT!
 Men ha det fint människor så ska jag ta det lungt och sova snart!

Take Care <3Veckorevyn

Home Sweet Home!

Jag är hemma igen. Gud var underbart det är att vara hemma efter som att jag har bott i en husvagn med sex andra. Lite drygt men det funkade för denna gången nästa gång kanske nästa år så åker jag och anna själva. Fan vad kul det skulle bli.
Iallafall så var det tråkigare än jag trodee. Det var liksom inget drag och tävlingarna var slut tre på eftermiddagen och sen vad skulle man göra hela efter middagen. Ena kvällen första det vi säga Så satt vi på bryggan och tog massa kort och sen så kom ett killgäng fram, typ 7 styckna och sa att vi skulle komma med dom till grillplatsen för det var fest men det gjorde vi inte. Dom var F-U-L-L-A och F-U-L-A! Så vi hoppade över det. 
Sen dagen efter alltså lördag var det tävlingar hela dagen som vi tittade på och maratons körning. Gud Det ser lockande ut att köra, när vi flyttar till korehult ska jag börja på allvar. Sen åkte vi till affären och köpte lite mat och chips. Och Ja vi gjorde inget speciellt mer på kvällen förutom att jag blev helt nerkärad i kiosk beträdet typ en kille i våran ålder as fin.
Men jag raggade inte på han precis för jag var där liksom med familjen så det var helt fel tillfälle.
Men ja och på söndagen var det inget kul att titta på så vi kom hemungefär tjugo över tre eller något sånt.
Bilder kommer så snart jag har tid.

Take care <3

Fuck, det regnar,

Men i dag ska det inte hindra mej från att vara ute för att jag ska ju faktist åka och titta på kid galahad i borås i dag. De Uppträder som förband till sanna nilsen och shirly. Om jag skulle fått bestämma så skulle ju så klart kidgalahad vart de stora bandet men, efter som inte jag bestämmer så får de bli shirly. 
Idag så ställde jag klockan på tio för att jag skulle upp och steka pankakor tills på fredag. Fjord Sm startar då och det kommer vara några dryga timmar i bilen. Men det lär funka. Ja ska ta med mina Håkan Hellström skivor och sitta och sjunga hål i huvudet på mamma. 

Kid Galahad !
En av det bättre låtarna om du frågar mej!

www.myspace.com/Kidgalahad    Deras websida!
Kram ♥


krach krah

Så låter det att äta popkorn jue, det är väldigt gott! Ja älskar de.
Just nu sitter jag och äter popkorn som jag sa precis och så tittar jag på mtv , first of zen master, Det är maraton i kväll och några avsnitt har   jag tänkt att titta på. I morgon ska jag stå och steka pannkakor som vi ska ha med oss till Fjord sm . Gud jag har längtat efter det HELA sommaren och nu så är det äntligen dax. Himmelen asså gud det ska bli så kul, eller det blir kanske mindre kul om det regnar hela helgen. 
Men ha det bra jag ska fortsätta äta på mina popkorn. 


Hello Sunshines!

Jag mår hur bra som helst i dag! För igår dagen var verkligen toppen så kul var det att få träffa Felicia och hallberg. 
Vi satt på min balkong och snackade till typ halv två sen gick vi in och tjöta lite till och sen vid halv tre tre så knalla dom hem till sig. Och jag gick och la mig och vaknade kanske vid 10 av att jag hade dåligt samvete för jag hade inte gett katterna någon mat. Och så kom jag in i köket och min favvo mugg låg i flera bita, REST IN PEACE :*( 
Men äh sen så kom jag på att fan vad det var stökigt i köket så jag plockade lite och städade och diskade och sen var det fint igen. Idag så har jag inga vidare planer förutom att vid fyra ska jag till stallet så kommer peter och fixar hästarnas hovar. Sen rider jag väl ut efter de och vid sju är jag nog hemma igen och då kommer väl mamma också hem. Lite lite har jag saknat henne men det var skönt att vara ensam hemma. Nu ska jag äta en så kallad försenad frukost. 
Ha det bäst :*

suck, happyface ändå :-)

Ingen svarar på sms eller när ja ringde så jag känner mej Väldigt dissad :'( 
Men men skit i de det kommer andra dagar. Fast min syster kommer hit får se vad vi hittar på, göra pizza tror jag faktist och sen bara gotta oss och kanske ut och ta kort. ingen aning får se vad vi hittar på, för ja är väldigt sugen på att sno hennes kamera må jag säga lite bättre än min, min suger eller nja men en vanlig kompakt kamera. Ska spara i hop till en sen när jag har köpt hårddisken.
Kul lär det bli, 
Ha det bäst, <3

Oh jag längtar efter er :*

Jag längtar grymt mycket efter mina vänner. Ska allt se om dom har lust att göra något i dag eller i morgon för ja kommer dö av uttråkning.Jag är ju ensam hemma och det är ju ett perfa till fälle att ha tjejkväll, snacka skit, äta chips, se film och skvallra ännu mer. 
Jag ser verkligen fram imot Torsadagen. KIDGALAHAD spelar igen och jag vägrar att missa det för det är faktist sveriges nästan bästa band så det så :*
Ha det bra ska cykla till stallet snart . <3

Ojsan, de var inte igår,

Jag har glömt bort bloggen har haft annat för mej och de är extremt tråkig med, men martina ska hjälpa mej med den senare och då kmr den bli fin fin. 
Hadet bra<3

........

Ursäkta för den dåliga blogg uppdsteringern, Ärligt vet jaa inte varför. Ja har en dålig period nu. Och ja vill gråta när som helst, det förflutna tar i kapp mej. Ja orkar inte leva med hemligheter, dax att börja berätta dax för er att höra så det egentligen var, ta hand om er <3

RSS 2.0