18 feb

den e skojjj ! :D


18 februari

Gud...
Ja måste säga att sista tiden har varit riktigt jobbig jag mår kanske inte så jätte bra i nu läget.
Detta beror på att först så flyttar hellgott och sen så ska jag och mamma oxkså flytta .
Blir bäst så för alla... Men jag saknar syster enormt mycket det är en stor saknad. Tur att jag har hästarna kvar i alla fall.
Tänkte att ni som läser bloggen kan få reda på det de e en liten skara i skolan som också vet om detta.
Puss ha det bäst <3


16 februari

Ja.... ja vet att jag inte är den bästa på att skriva blogg men jag försöker ialla fall en gång i veckan vilket ja tcker är bra så kan jag skriva om vad veckan har handlat om och så vidare.

Förra veckan var det lov och det var helt okej, lite onördigt  mycket tajafs allt.
Men på måndan så tror jag om jag inte har helt fel så var jag med agnes och vi gjorde inget speviellt, bara tog det lungt och hade det roligt.  tidadagen var jag ensam här hemma och  chillad. Men på onsadagen så åkte jag och A in till borås och fikade på bakgården:)  men sen när vi åkte hem var det lite konstigt allt. Jag har alltid när jag åkte till borås inte bytt buss påm vägen och kommit till Fritsla med direkt . men jag och A hoppade på bussen och typ vid en busshållplats från infarten till fritsla  strår det en till buss på hållplatsen, men jag och agense reagerar inte speciellt mycket  på det utan åker vidare tills vi märker att bussen kör förbi infarten och fortsätter men vi tänkte bårda två att han kör kanske in på den andra av  farten som är rättimot furesjön. Men icke sa nicke det gjorde han inte så jag gick fram ochfrågade och då var det tydligen en direkt buss till kinna -..-'... ja ha tänkte ja... men som tur var så kunde agens mamma hämta oss där och det var tur det.  sen på fredaden var jag med maike , alex och feli i kaskad. Och efter de åkte vi hem till fritsla och tittade på när a laget spelade, 8-8 blev slutresultate. Sen gick vi till maike och tittade på ondskan och vid tolv kom mamma och hämtade mig :) tack för en rolig kväll/dag tjejer <3 Sen på lördagen åkte jag till agnes på kvällen och det var riktigt mysigt, vi tittade på film eller jag för hon somnade såklart. 
Men nu ska jag läsa till provet som e på onsdag!
Ha det bra <3

7 februari

Ja.. nu sitter jag här igen. agnes har nog sommnat.. eller ne de hade hon inte men hon e tjurig så jag har det lite tråkigt.
 Det är ialla fall  jätte skönt med lov igen. ska bli skönt att sova och så vidare. men jag hoppasatt jag kan få göra något med flickorna snart också. För det är väldigt roligt!
Ja vet inte vad jag ska säga igenkligen...
eller joo idag så red vi till seglora och det var trevlig. Jag red på thota bebisen och hon är väldigt rolig att rida efter som hon e alltid lika pigg och alert i benen. Älskar den hästen. men i morgon ska vi fixa staketen. Suck det är lika tråkigt som att gå till skolan. Men det beror väll på vad jag är på för humör också. jag kan säkert få igång någon filur allt =P
 Ha det bra under baringar <3


 P.S film som jag har gjort på thotan och helena =) <3

3 Februari

Ja... nu var de första nationella provet avklarat. Jätte skönt! Men bara 8 kvar. Hm.. Gud vad roligt.  Men när alla proven är avklarade så har vi skolresan och ett långt skönt sommarlov. Som ja hoppas att jag ska kunna tillbringa med mina vänner och min älskade ponnyn min. Inte så segt som förra var eller vissa delar som var såå tråkiga . När vi precis hade flyttat hit och jag inte kände en  enda männsika. Gud De var inte skoj.. Men det ska det bli ändringar på =)
Jag har faktist fått en ny favorit grupp, Rmk. Svensk rapp med dom bästa texterna.

Neh nu ska jag nog ta en kopp te och titta på tv =)
Ha det Underbart <33

1 februari

Ja en helt ny månad  och vet du vad jag är sjuk igen.. Men nu har ja mer ont i halsen än förra gången....
Men ja hoppas att jag kan gå till skolan snart... För det är tråkigt att vara hemma och nästa vecka är det sport lov.
En sak till är ju att det är två nationella prov denna vecka med ...
Hoppas att jag snart blir frisk i alla fall....

Kram

RSS 2.0