24 januari

Ja! hm vilken helg! 38.3 graders feber sitter jag här helt uttråkad och snuvig och tittar på kläder!
det är verkligen något som får mej på lite bättre humör! hoppas bara att jag kan följa med till ulricehamn på måndag!
Jag ska verkligen äga alla i barn backen med min snowboard! *asg*


 ge mej    Svea tröja!!! Jag ska verkligen köpa när ja har pengar! den e så fin!JA Cheap monday byxor är mitt MÅSTE! 


    Dregel! ja vill ha den!


xoxo

22 januari

Ja idag har dagen varit sådär ! ja hade jätte ont i magen och frös !
Men sen på lunchen spela jag basket och då försvann det!
Så skönt att det släppte! när ja gick hem från skolan hade jag ont i halsen i stället och det har jag fortfarande,

den boken som jag läser nu är otroligt bra!
den är verkligen under bar och jag känner att den speglar av sig mitt liv i våras alldeles för mycket!
Men tur är det såär det inte så längre! hur bra bok som helst!


nu ska jag ge mej in i bokens värld igen!

Kram Veronica

18 januari

Ja.. en händelse rik och rolig helg har det  varit tråkigt att den alltid tar slut så snabbt!
I förgår som sagt så var det först film kväll och sen gick vi till lidbom och när vi hade gått så hände det lite grejer hörde ja xD Det var i alla fall jätte roligt hos lidbom. igenkligen gjorde vi inte så mycket mer än att bränna popcorn (!) och pratade men med riktiga vänner behöver man inte göra så mycket mer. Och i går så sov jag hos agnes med becca. Kul men lite tråkigt vissa stunder när vi kom in på vissa ämnen. Vi hade drukigt sådär 4 enegi drycker var och ingen av oss kunde sova för än vid 4 och så vaknade vi halv 9 eller något sånt. så jag är väldigt väldigt trött nu och ska ta det lungt resten av kvällen och titta på tv och ha det chill.

d <- den skivan ska jag önska mej i födelsedags present .
Han har så helt underbara texter och på sitt tondöva sätt sjunger han underbart!

Ha det under bart alla människor !

xoxo Virre


17 januari

jaa i går var det en rätt bra dag! var med vännerna hela dagen och så gick vi till emelie på kvällskvisten och sen hem till lidbom. och vid tolv kom mamma  och hämtade mej... sen var det sängen för jag sommnade som en stock.
idag ska jag sova hoss agnes och det ska bli rätt kul faktist!
 

xoxo virre

7januari

Hopp nu är det sista dagen på lovet och det suger. Visst det är kanske skönt att träffa alla igen och så men skol arbete har jag igen vidare lust med eftersom jag har best'mt mej att jag ska höja mej i minst fyra ämnen(!!!)
Lovet har varit rätt bra tycker jag. det mesta har jag hunnit med. dock inte åka till borås eller till lindome som jag hade verkligen lovat mej själv att göra men som vanligt blir det inte så som man tänker sig att det blir!
I förr går hände det några riktigt roliga saker. Eller roliga och roliga komiska! Det borde verkligen ha varit fedagen den 13 men det var det inte! Ja och helena och  martina hade sovit hos agens! och jonte skulle då skutsa hem oss. Vi åker kanske 3 km och plötsligt börjar det ryka från motor huven och vi stannar och undrara vad det är! Jo motorn har börjat kokat!  Kul sitta mitt ute i skogen och det enda man ser är kottar och granar så långt ögat når. skämt och sido så farligt var det inte och hus såg vi faktist! Men den slutade till slut och koka och denna gången kom vi hela vägen till Furesjön!
Men även denna gången slutade det att koka men 500 meter senare var vi tvungna att stanna igen. Men denna gången lyckligtvis i fritsla i alla fall!  satt i bilen säkert 40 minuter! segt och kallt! Brrr . Men lyckligtvis kom raoul och hällde på lite vatten och denna gången kom vi enda hem! Då både jag och martina sprang in med våra frusna tår in och gjorde varm choklad!

Senare när vi skulle lämna martina hittade hon inte sin ipod! den var som bort sprungen! Men i dag så hittade jag lyckigt vis hennes i pod i en utav hästarnas krubbor! hon måste nämligen ha tappat den när hon packade hö till hästarna.

Senare på kvällen när anders anna och sebbe hade kommit så satt vi här uppe och spelade kort och så plötsligen så hade strömmer gått! Det enda bra som var var att vi åt på Donken sen! jag älskar verkligen det de e så himla gott men väldigt onyttigt också! vi hade endå turen med oss och strömmer kom tillbacka sen igen!

Idag skulle jag igentligen åkt till borås men det blev inte så! Får ta det någon annan dag i veckan.

xo xo Virre♥


2 januari

jag har kommit på en grej! alla säger ju att man ska vara säg själv  och så! men om du ör dej själv får du massa blickar och skit snack bakom ryggen! ¨så allt går igentligen ut på att passa in sig ! det suger men det är sant! kanske inte bara jag som tycker så men det är vad jag har kommit fram till! blä på allt skit snack och rykten! Jag kommer nästan säkert att INTE gå på marks! Neh ja ska antingen till borås eller strömma! Så är det!

Men ialla fall så kommer tina i DAG! det ska  bli riktigt skoj!


God fortsättning på det bästa året ever ! ♥


RSS 2.0