* för gammla tiders skull!fina miner är min charad!
jag är inne i en kent period nu igen,
det är fint tycker jag


* ljummen kall eller varm?

hej !
att vara sjuk e tråkigt... och att folk inte svarar på sms e ju oxå kul!
bläääää

* jag ville ha en blå tax när jag va liten!

denna kvällen ska bestå av att jag ligger framför tv och tittar solsidan big brother och sec and the city! fin kväll blir det och jag bör väll plugga med men de tar jag imorgon ;-)

* trevlig helg, svälj!

igår va det lite kalas med nya människor, det var skoj! vi får se hur det blir idag men jag hoppas på det bästa, har annars mycket på tankarna och mycket saker att bestämma, stora förändringar är på gång!* have you ever lose somebody?

jag är sjukt partysugen! och alltid när jag är det kommer det inte upp ett skit! tråkigt men men....tjejerna i går skrämde upp mig så att jag inte vågade gå till bussen själv så jag sov hos flisan en fjärde natt eller något denna veckan! och nu har jag en sån jävla sömnbrist så jag inte orkar gå utanför dörren! måste iallafall dra mig till stallet! har två luncher denna helgen till råge på allt! så ja... hej då!

* How Can I Protect You?

idag ska jag till den fina delen av mark igen,
för fjärde gången denna veckan!
alex har fyllt år så vi ska ha en liten tjejkväll!
mys!
nu ska jag till stallet!
hej då!

* alla bara pratar om är det sant och jag har hört?

sitter och pratar med min katt såhär på morgon kvisten... undrar också vad denna dagen har att erbjuda?? har egentligen ingen lust att sitta själv mem förtillfället så tror jag att det blir det hela dagen lång! ska sen när jag kommit hem från min fyrbenta vän ta bussen till kinna och se hur mycket pengar jag har på mitt kort, vi ska ju allt till varberg i morgon, fint ska de bli! funderar på att smsa någon krabat och fråga om den vill leka med mig... fast jag känner mig som en stalker fast jag inte är de, äh jag vet inte vi får se det är ju allt lov!ps... jag vill ha sommar så jag kan använda denna goingen...

* fire work

man måste kunna sitta hemma på en lördags kväll... punkt slut


BRIGHTSIDE

* the way you turn me on

ja den hära bloggen är ju inte värst intressant längre... men skit samma!
en del har hänt och jag skriver det här när jag orkar och så!
men ha det bra!

* dum av dig säg bara till när var hur

I cant care less if you love me or hate me life's a bitch

RSS 2.0