Dagarna bara paserar.

Och skolavslutningen kommmer bara närmare. Det är en liten skrämande känsla men skönt endå. Jag är så skol trött så jag dör denna veckan kvar sen är det slut på allt. Men veckans "höjd punkt" är soaren på torsdag och sen helgen och då anna kommer och sover över på fredag eventuellt och på lördag grillkväll med tjejerna om jag inte fattat det helt  fel skönt som fan ska det bli. Jag är för trött för att skriva idag egentligen så dessa få rader får räcka !

Take care <3

Vilse i göteborg!

Jag var hos tandläkaren i dag och satte i en grej som sitter mellan två tänder som gör så att jag inte kan säga k eller g de e RÖVA störande. Usha ! Men efter jag hade handlat lite grejer så bestämde jagmej för att äta på mc donalds och det skulle jag inte gjort. Tog tjugo minuter att få i mig en hamburgare så jag orkade inte äta upp pommes så jag slände det kändes så onödigt ! Men jag köpte två linnen och en tjockis och pärlor skulle egentligen gått till en second hand affär men jag visste inte vad domkyrkan låg eller rättare sagt hur jag skulle gå. Men det får jag göra nästa gång. Rätt så nöjde med dagen endå men ska måla klart min bild så jag kan få de överstökat. Imorgon ska vi öva til soaren! Nervigt får se hur det går att sjunga. 

Den längst upp e min favorit! Ångrar lite att jag köpte den andra... men men....

Take care♥

Jag må vara trött!!!

gud jag är så himla trött nu. vi bestämde oss för att ta hela eftermiddagen till att försöka filma klart våran film. och det gick mycket mycket bra. Fast i slutet var alla så trötta så ingen orkade konsentrera sig så det kommer vara en hel del bloppers. 
Efter som att jag ska vara gravid i filmen så gick jag och alex hem till mig för att hon skulle fixa kläder till sig och jag skulle fixa en så kallad mage. Och vi provade med kuddar , tröjor och en sjal och flum som jag var så la jag mig på på golvet och as garva för  min mage såg fyrkantig ut. Ingen vacker syn de. Och jag och allex veck oss på golvet och jag hade tårar ner på kindena.  Sedan tog vi oss samman och gick till roxana och sen så började filmningen på ica. och det blev riktig bra tycker jag. Nu har jag "hela" kvällen fri + mamma är inte hemma. inte en blekaste aning om var hon e men jag njuter av att vara själv. Det är inte ofta men det händer. Så jag ska snart sätta mig framför teven och frossa vindruvor och kakor som mamma hade köpt till mig. 

Ha det <33

du betyder mer än du tror..

usha på dagen. klaga lagom på mej bara för att jag säger som jag tycker så får jag all skit. Alltid samma saga om och om igen. Slut på deppiga rader. Annars har dagen varit mer än ok nästan rolig vissa stunder med. Snart är det elida. jag längtar orkar inte med skiten som ä här hemma. Och jag måste säga jag saknar min ling bebis har bara varit borta från henne i 2 dar och jag tror jag dör. Hon betyder allt för mig hon står där i vårt och tårt och jag gosar mej in i hennes underbara panlugg och bara njuter och pratar om mina problem och hon lyssnar och det känns som att hon förstår.. Sommarlovet med ling och mina vänner och familj  ska bli bäst har jag betsämt.  Nu ska jag tillbaka till geografi världen.
Ha det bässst <33

Jag har en vän som betyder mer än alla andra en som fattar hur jag mår jag behöver inte säga hon fattar endå. Hoppas vännen att du vet vem du är.love U <33

Det där mvg virre....

kan jag glömma då mitt slöjdarbete inte kommer komma in i tid.... Jag orkar bara inte . Vill lägga mig igen när klockan ringer på morgonen. Orkar inte gå upp eller röra på mig, dock har skolan blivit bättre efter som jag känner mig mera välkommen och jag har smått nu på allvar börjat snacka med flera. Det är ju i tid och så en månad innan skolan slutar men bättre det än inte alls. Jag tvivlar på det mesta nu efter som att jag inte vet vad jag känner för en person jag går runt och brubblar och tänker och ångesten innom mig stiger och sjunker lika snabbt. Måste ta ett kliv tilbaka till verkligheten nu!

Take care beutiful thing<33
 

Jag hade ju lovat...

att jag skulle lägga in bilderna här. Och  här kommer dom ;D<3

Maike Och johan =)

Alexandra

Mathias XD

Piff Och Puff ;D


En Johan

Mathias , Rasmus Och Lill nyman 

Mathias och rasmus


Sahlberg, Elin ida Och trött gubbe ;D

Hahah xD Mannen som satt och sov medans vi levde livet inne i tåget ;D fy fan va skoj de va 
Någon bro som vi åkte över. Det var en  sån bro som kan öppna sig på mitten XD

Tillslut efter 4 timmar! LUTHAGÅRD!!!

Den söte Dante !

Hahah xD en otroligt fin bild på meej ;D

Hahah joel och ja XD fy vilket flin jag har.

En johan och en Påle

Roxanas hövve , felicia, lidbom tror ja , adam och Rasmus

Mathias , joel, pålsson och jag, (otroligt fint flin *___*)

Mathias Och Alex

Folk!<3

Hampus , Maike och onsala

En något trött lidbom och johan xD

Pålsson !

Gull-Guns mat var as god! men detta var inte lika gott dock...
Elin, ida och röven eller ja va han nu heter där i bakrunden.

Guns man?, gun, nisse, magnus

Denna bilden på Onsala får avsluta denna läger tiden!
Det var kul men dock lite missförstånd.
Jag saknar det redan och längtar ihjäl mig tills elida.
Take care♥

kadabjuff?

sådana saker sm händer nu orkar jag inte med. Vad har det för mening? vad gör jag ,vad gör vi för fel? ja vet inte! Orkar inte med allt när et ska vara såhär. Dock är det inte många veckor kvar i skolan och sommaren ska bli bra tror ja. orkar inte skriva mer. bilder kommer i kväll om jag hinner. take care<3

RSS 2.0