Aj aj aj,

Ja är röd som en jag vet iinte vad på rumpan.Låg med rumpan mot solen och den blev lite stekt sådär,
Idag gick jag upp halv sju och gick ut och red, härligt att få det gjort på morgonen liksom. Sen vi ett mötte jag Becca och vi låg rent av och Schtekte till 4 och sen gick jag hem och upptäckte min fina bränna. Har int mycket att skriva i dag men i morgon är det invigning av tkväll kul ska det bli .
KRam <3

Oh yes, brownie here i come =D

Idag har jag som sagt solat typ halva dagen och det har varit skönt för ja har märkt resultat och jag har fått en fin rand där jag inte har pigment och där jag är solbrän är det stor skillnad och bra är det tycker ja, men ja måste passa mig för jag är väldigt känslig för solen så inte ligga ute för länge i det sköna vädret.  För då blir det sol eksem och det är varken fint eller skönt , och jag blir röd som en kräfta. Dessutom har  jag en fin bonnbränna som jag vill ska försvinna och det gör den väll med tiden.
<4
 
Min favorit låt, kan inte sluta tänka på dej när jag hör den <3

Natlig promenad,

Jag och becca gick ut och gick vid halv elva och fick plötsligt för oss att vi skulle bada i kunga berg för det var väldigt varmt och vi gick till becca och hämtade handdukar och hoppade i vattnet. Det var varmt och skönt. Idag är dagen inte så mycket olika gårdagen förutom att jag har fått lite färg. Om man ser större skilnad i kväll lägger jag upp en bild. Men jag ska ut och läsa  min bok nu den är väldigt bra.
Take care <3

Vad segt det går,

Idag har dagen varit seg och långtråkig men det behövs med för att verkligen ta till vara det roliga stunderna. Jag har precis tagit ut mina cookies som jag har gjort och dom blev verkligen inte lyckade. Men så är det när man provar nya recept man kan inte räkna med precis att det ska bli lyckat och idag blev de inte de.  I morgon så vet jag inte vad ja ska göra. får se Vad som händer och när jag vaknar.
Nu ska jag ut i det otroligt varma vädret.
Ta hand om er <3

Sommar llov så ska det vara,

Jag gillar det starkt hitills. Idag har jag tatt det väldigt lungt men det är skönt. Jag vaknade till vid nio och tänkte se om anna hade svarat på mitt sms som j smsa mitt i natt och det hade hon så det var bara att gå och och cykla iväg. Sen kom jag hem vid tre och var genom blöt och dushade och så åt ja en macka och sen så satte jag mej ute och hoppades att min fina bonna bränna skulle försvinna men det gjorde den inte. Men sommaren är inte slut än och tur är det, Jag satt och degade i solen i 4 timmar och ansiktet e brunare igen men resten av kroppen e i blekaste lagret. 
Helgen har variy´t väldigt rolig och jag var med feli och lidbom och kul hade vi. Stammisar på turken också efter som att inte pebe e öppet så jag går snart bankrutt tror ja.
Men men Ha det bra ska koka te och smutta på det resten av kvällen.

Take care♥

Taggar taggar till Gotland<3

Ja är fullt upptagen av att packa men har tatt en paus nu. Kände för det vet inte riktigt vad jag ska ha med mej.Har packat ner en hel del nu men vet inte vad jag ska lägga till eller ta bort. Nu kom jag på att jag inte har packat ner någon handduk. Och Vi ska ju till gotland så det behövs hoppas jag för det är väldigt roligt att bada och så ska vi också segla. Det ser jag framimot. För det var ett tag sen eller om man räknar med eli1!da så var det bara en månad sen men med en lite segel båt så var det kanske 4 år sen? Kan gissa på det för jag seglade när jag ver med i scouterna och jag slutade för tre årsen så det måste vara ngt sånt. 
Idag har jag inte gjort så mycket mer än att bara vara. Dock väldigt rast lös men jag vaknade vid halv elva och gick upp och la mej i soffan och gosade med Linus min lilla favvo katt och sen så kom mamma och så åt vi frukost/lunch. Sen Gick jag till alexandra och hämtade min cykel och cyklade runt lite tills jag tröttnade och sen begav jag mig hem och började packa och sen fick jag ett ryck så jag damsög halv lägenheten! Sen har jag bara fortsatt att packa och lysnat på musik och så klart är det håkan<3
Men nu ska jag dra på ett kol och packa det sista till gotland.
Take Care <3

Jag är som förtrollad i denna låten,


Ja älskar hanns röst som sjunger jag är fast <3

Sommarlov, något regnigt sådant...

Men det borde vända snart med. Hoppas elller jag bestämmer att det ska bli bra men man vet ju inte.Eller enligt smhi så ska det vara rätt så bra väder faktist ! Eller över 10 grader i alla fall och det ska inte regna men bada vet jag inte om jag ska göra dock. Men men Mingla i  mark i förrgår det var riktigt roligt men det regnade hela tiden . Men det funkade och det ägde.
Men hadet ska dra nu <22 

LOL!!

Ja stör mej på vissa. Jag hara aldrig sagt att alla behöver gilla mej men håll det inom dej i alla fall jävla cp barn...
Måste ibalnd bara skriva av mej och jag vet att det inte är många som läser bloggen så därföt skriver jag av mej här. Men ja vet jag har verkligen sugit på att skriva blogg nu det sista men har haft fullt upp med annat. Skönt de men ja.
IMORGON är det skolavslutning fyfan vad gött.... Hoppas bara att det blir bättre väder än i dag/ nu. För det öser ner verkligen.
Men det kommer att bli mingla i mark och sen så tälta med vännerna. Men men, vi ska tälta fast det regnar så är det bara :P
xo xo 

RSS 2.0