Fy bubblan vad kul!

Gud jag börjar bli väldigt väldigt nervös. För i efter middag åker vi till dalsed där vi ska var i 4 dagar. Har längtat efter det hur mycket som helst och nu är dagen inne och jag kan knappast vänta tills i efter middag. Det ska bli så kul. Jag har tatt med mig extra tandkräm och tejp. För jag ska jävlas med det andra. Fy bubbla vad jag kommer att skratta. Nu ska jag fixa mig det sista och dra till skolan.
hellgott och tortanbild på pota och hellgott! Fina dom är tycker jag ;D <33

Efter sol kommer regn...

Denna dagen har jag haft humör svängningar rätt i genom. Eller efter skolan för i skolan försöker jag hålla mig i schack. Sålde moppen idag och det var det som satte igång allt men jag är glad för den tiden jag har fått med mitt snygga vrål åk. Men jag ska banne mig sno andras moppar och köra. =P Men jag vräkte i mig massa glass för ett tag sen och sen blev allt bra igen. 
I morgon är det furesjön igen! Denna gången med massa god picknik. Jag ska baka paj. och dom andra ska ta med sig massa annat gott oxå. Det kommer troligen bli en jätte lyckad kväll i morgon! Det lär vi nog allt se. 
Ha det bra =) <33

Jag och alex i ett nötskal!

Ja du dagen har varit bra i dag :D vaknade såklart jätte trött men jag kom upp och drack en mugg te och drog på mig kläderna och drog till skolan. Sen ver det inget speciellt förutom när det var idrott då var det dans. Fyfan vad jag garvade för jag sög ordentligt. Jag fattade inte stegen på buggen alls men de var roligt och jag hoppas att det är det viktigaste. Sen var det lunch och det var kalops äkel. inte allas gott smakade inget. Sen efter skolan drog jag och alex till kinna och hämtade moppen, sen även till macdonalds och där åt vi var sin glass men så såg vi mippe kopian och så var jag tvungen att köpa en till glass så att alex skulle kunna ta kort. Men det absolut roligaste på denna dagen var att vi skulle köra hem. Så körde allex mot 41 och jag tänkt bar jaja detta blir säkert bra. Men så kom vi på att nu e vi ju fel. och vände och körde hem till fritsla. Och jag hade ett as garv hela vägen hem til sköna gröna fritsla. Men nu ska jag allt dra mej tills sängs för jag ska upp extra tidigt i morgon och plugga till np. 
Take Care<3

Virus...

Ja tror jag håller på att bli sjuk. eller föskyld rättare sagt och det må jag säga är inte skoj. För jag kan inte var borta från skolan mer. Har inte tid bild helvetena har jag fortfarande kvar, så i dag vid maten så tog mamma extra myclet vitlök i maten så att min mage kommer troligen att bubbla och bråka med mig. . Men för att snacka om något annat så lämmnade jag in min moppe på sevice och för 2 timmar sen så ringde dom och sa att jag redan kan komma och hämta den. så imorgon efter skolan ska jag åka och hämta den. Snabbt och bra och tur att det inte var någon jobbig vänte tid, för det är några som ska komma och titta på den på torsdag och det gör ju en stor fördel att den är hemma.

ha det bra ska lägga mig och läsa min gömda bok nu!

Take care<3


Ja.....

dagen var inte bra. ja mådde piss. och seriöst så ville jag inte snacka med någon om det heller för jag hade troligen bara börjat att gråta och skit. Ja vet inte men något gör så att jag inte vill sälja moppern men jag måste. Och sen är det annat skit som mamma råkade gå in på i går som är min svaga punkt och jag brister alltid i gråt varje gång någon nämna det, men som med allt annat så kommer jag gå vidare men ja är nere i ett par dåliga dagar nu men snart lär det bli bättre. 
På tal om annat så åker Tårtan på torsdeag. inte långt bort. bara till agnes men ja vill inte endå för jag kommer sakna min prinssesa och jag ska komma och hälsa på henne minst en gång i veckan :D
Vi fick tilbaka våra labbraporter. Nu när jag vet att jag kan om jag vill verkligen satsar jag på no och fick jag bara G+ jag som allt hade kämpat för en gångsskull... Men men det visar att om man kämpar så lyckas man. :D
Syster kom för enstund sen och vi fikade lite och drack var sin kopp te och snackade sen skulle hon vidare till kinna. 
Nu ska jag sätta mig som vanligt och försöka måla klar min ena bild.
/ Veronica

ja vändningar är man allt van vid...

hela dagen vändes upp pch ner och jag orkade inget bara få små saker får mina ben att inte orka lyfta från marken och mitt hjärta att brista. så många gånger förr som detta är hänt så kände jag på mig att det skulle hända förr eller senare. moppen ska säljas och plötsligt blev det alldeles för mycket för mig och ja. ska duscha och sova orkar inte med dagen i dag så det räcker för mig.
<3

Det börjar märka sommar banne mig!

Det är verkligen varmt ute och vädret är hur bra som helst. Eller i går i alla fall, jag satt på balkonen i bara shorts och bh och stekte i solen. Har faktist mot förmodran blivit lite brun i ansiktet. Skönt de. 
Igår så hade vi mellanstadie disko för de söta barnen i skolan. Tror stt vi fick int ungefär 2500kr. Det vara det värt, kul hade vi dansade med barnen och barnen var lika glada med. Men dock så var det några barn som gick till turken och köpte enegi dricka och cola. Där tror jag att vi förlorade en slant allt. Men Men. Sedan på kvällen när jag gick hem hade jag ont i benen och fötterna var nästan värre.  Så När jag gick och la mej så somnade jag så fort jag la hudet på kudden.  Och sov enda fram till kl 8.
För att byta samtalsämne igen så var jag hos agnes i fredags. Kul som tusan. Dom har en gräsklippare som du sitter på och kör. Den Åkte jag många många gånger. Kul var det men det gick inte så snabbt. :)
Idag ska jga därimot rida och måla på mina bilder -.-' drygt som fan. Men men

 Ha det bäst <33

Helle och Jonte
hellgott och jonte på bilden ;D

Trött... super mega trött

Idag har dagen avrit bra. först var det matte och det vara chill som feen. och sen var det sy slöjd och där har jag inte alls mycket kvar att sy. kommer bli väldigt näjd med slutresultatet men jag tror faktist att mamma kommer få den för jag gillar den inte så mycket. Sedan så var det hemkunskap då planerade vi inför våran måltidi tills nästa gång. Satt ute på fotbolls plan ända tills en vaktmästare kom och sa till oss att vi skulle flytta på oss. Sedan efter skolan gick jag med lidbom och alex till  ica och sattte upp lappar om discot på fredag och sen eftre de så var jag med lidbom och fy fan vad skoj det var. vi satt ute i solen och stekte eller i alla fall lidbom hon blev helt rödxD ! senare kom också maike och vi fick för oss att vi skulle trä på nylonstrumpor på huvdet. Tusan vad vi skrattade . Älskar er vänner! ♥
Nu ska jag därimot lägga mig snart är trött som tusan, har varit uppe tok förlänge flera dagar i streck!haha älskar denna bilden men endå hatar jag den :P


ha det bäst <3

Jo minsann ....

Ja dan går inte att sätta ord på varken bra eller dålig. men det började bra vaknade och kände liksom gud vilken bra dag det är i dag och allt var på rätt sida. var liksom glad när ja vakna och allt var bra och ja sen hände saker och dan var inte lika bra längre. Och sen blev det bättre när jag fick veta att det var dubbel avsnitt på DH =D 
jag kan inte bli gladare. 

hoppas att lyckan är med mej i morgon i alla fall.
Ha det bra <3

en bra start ett dåligt slut?!

Dan började bra, jag gick vid åtta för att rida med anna... Hoppade 80cm med snuttan:D hon är så himla duktig... klarade nästan ett 90 hinder men farten fattades. Men det finns alltid grejer som jag behöver öva på. 
sen nu precis unjefär läser jag på min "bästakompis" bdb och blir förbannad.. Så jag räknas inte som din vän? Nehe tack för den jag lär komma ihåg de. Jag som trodde så mycket men du lär vara ensam i sommar för jag lär ej orka med någon som du. Sen idag stör jag mig på allt med. Andra vänner stör jag mej på så jag loggade ut från msn för att inte mucka ordentligt gräl. Humörsvängningar ? ja det kan man säga.








Jag har en dålig dag idag ...

/Veronica

Svartsjuk på en fjortis?

kan det vara svart sjuka? japp det är det.. varför vrför jag hade ju kommit över dej... ja sabbade det nog.. man får la stå sitt kast... men va fan jag grubblar 24/7 på det hela tiden hatar att jag ska grubbla på allt.. kuk. 
men jag kommer nog över dej snart, det borde inte vara så svårt eller?
idaghar jag gjort något dummt... jag tryckte i mej typ 8 kakor som jag inte tål men efter som dom var jå jävla goa kunde jag inte låta bli :'(  så ja har ont i magen nu -.-' lyckat virre lyckat asåå... 
om ca två timmar ska jag till agnes med thota ponnin. finslipning inanna tävlingen på fredag. 
Får la se hur det gå allt :P
I morgon eller något så kommer bilderna från furesjön .

fölsd

dom två par skorna köpte jag i går btw älskar dom redan<3

ha det bäst <3



<3

guuuddd

jkdfd


Dom två topparna har jag letat efter! men  var tusan finns dom!? ngn indiska butik som har dem?  ring mej isåfaall :D <33
blev visst ett till inlägg <33

5 fucking april

Hudvärk?? nejtack!
ärligt så e jag trött, har huvudvärk, hungrig och på as dåligt humör igen bra kombination alls... borde ta något och äta och lägga mej i sängen och lyssna på håkan<3 ska göra det när jag har skrivt klart med.men i morgon hoppas jag på att ja vaknar på rätt sida kuden. att det är sol ute och att min da blir bra. Ja vill till furesjön.. Någon sm hänger med och har det najs med lilla mej ? 

idag så gick jag upp halv nio för att åka till stallet och rida med anna. Kul faktist red hela vägen till kinna rumma :D hästarn var helt trötta och ja likså. I morgon ska jag och lingsan nog ta en tur till seglora och titta på skärsjön sommar minnen bränner bara hoppas på att denna blir bättre än förra..
Nog med depp ja ska dra mej till sängs nu.
Puss på er♥

4 april

Blöh... ja är hur jävla trött som helst. Hdae film kväll i går .... hahah det var roligt som fan men trött som sagt efter som att jag bara har sovit knappt 5 timmar i natt-.-' Senare i kväll så ska jag och alex åka till caesra och titta på film... det  kommer bli skoj tror jag :P
Veckan har typ varit as bra :D solig och glass och vänner... men en viss person råkade ju komma och ja det bllev lite pinssmt faktist ..hhah ne nu oskar ja inte skriva mer för i dag  men det lär komma fler efter som det är PÅSKLOV<33
hahah puss på er alla<3

RSS 2.0